Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Ons

Mag ik je voorstellen:

Een echt familiebedrijf

Beleef het in Oijen!

Bij ons draait alles om het ervaren van het buitenleven op z’n best! Ons recreatiebedrijf ligt verscholen in het prachtige landschap aan de Maas, met uitzicht op de uitgestrekte polders van Oijen en Macharen. Terwijl schapen en kippen rustig rondscharrelen, verwelkomen wij je hartelijk voor een ontspannen moment.

Of je nu langskomt voor een kopje koffie met gebak, een lunch, een verfrissend biertje of borrel, of uitgebreid diner, bij ons ben je aan het juiste adres. We ontvangen ook grotere groepen voor feestjes en bieden speciale ruimtes en teambuildingactiviteiten aan. Onze eigen activiteitenbegeleiders staan klaar om leuke arrangementen voor jullie te verzorgen.

En natuurlijk is er voor de kleintjes volop vertier. Voor de jongsten is er plezier te beleven op onze air trampoline en in de speelweide. Zij kunnen zich heerlijk uitleven terwijl jij geniet van de rust en de omgeving.

Als het op gezelligheid aankomt, weten wij wel raad! Met ook nog eens pittoreske dorpjes, prachtige fiets- en wandelpaden en fraaie natuur in de omgeving van Oijen/Oss aan de Maas, is er geen betere plek om te zijn.

Maar laten we het niet vergeten: bier speelt bij ons een hoofdrol! Net als de omgeving is ons bier puur natuur. Ontdek de geheimen van onze Brouwerij en Stokerij tijdens een interessante rondleiding, waarbij je alles te weten komt over onze ingrediënten, het brouwproces en onze passie voor ambachtelijk vakmanschap.

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen zijn onze heerlijke producten ook verkrijgbaar om mee naar huis te nemen of te bestellen via onze webshop. Kortom, een bezoek aan Bierbrouwerij Oijen is een unieke ervaring die je niet mag missen! 

Houdoe en tot gauw in Oijen!

Fokke, Lonneke & alle medewerkers.