Zoek
Sluit dit zoekvak.

In- en Outdoor

Van informatief tot actief!

Op zoek naar activiteiten met professionele begeleiding die iedereen enthousiast en gemotiveerd maken? Zoek niet verder! Of het nu gaat om een gezellige familiedag, een leuk uitje met vrienden of een teambuildingsevenement, wij zijn de perfecte bestemming. Met een scala aan activiteiten die zorgen voor plezier en teamwork, creëren we onvergetelijke ervaringen voor elk gezelschap.

Deze activiteiten zijn alleen combineren met een lunch, borrel of diner. Bekijk onze ”Eten voor groepen” pagina!

Masterclass Limoncello

We gaan het proeven, ruiken, zien, horen en voelen!

Tijdens de Masterclass Limoncello zal onze enige echte Jan Limoen speciaal voor jullie gezelschap aanwezig zijn. Jan is het gezicht achter Jan Limoen, de Hollandse limoncello. Hij vertelt vol passie over zijn eigen limoncello het proces en wat het zo lekker maakt.

34,00

Per persoon

Oijense Goudjacht

Een spectaculair activiteitenprogramma!

Goudjacht is een handelsspel! Verdien jij de meeste goudklompjes door de opdrachten te voltooien dan win je het spel.

20,50

Per persoon

Shooting Experience

Schiet er op los!

Tijdens de shooting experience gaan we jullie kennis laten maken met het schieten van de handboog, blaaspijp, luchtbuks en leren we je bijlgooien.

22,50

Per persoon

Ik hou van Holland

Onze favoriet onder de gasten!

Onze favoriet onder de gasten! Deze spetterende quiz is een combinatie van opdrachten uit het populaire televisieprogramma ‘’Ik hou van Holland’’ en een gave aanvulling van vernieuwende quiz en doe opdrachten.

17,50

Per persoon

Kroongetuige

Een moord oplossen!

Dit spel is een uniek spel! Kruip met je groep in de huid van een detective en los de moord op. Bij aankomst zullen jullie een detective treffen die al heel wat voorwerk voor jullie gedaan heeft.

19,50

Per persoon

Contactpersonen

Noortje, Carlette, Lonneke

Mail: info@speciaalbierbrouwerij.nl